Başkan Çıralı'nın Kurban Bayramı kutlama mesajı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Başkan Çıralı'nın Kurban Bayramı kutlama mesajı

Haber Tarihi: 27.06.2023

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Saygıdeğer Fethiye ve Seydikemerli hemşehrilerim, çok kıymetli üyelerimiz,

Dostluk ve kardeşliğin simgesi, paylaşmanın, dayanışmanın en güçlü şekilde vurgulandığı mübarek Kurban Bayramı’na kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Sevgi ve paylaşmayı barındıran bayramlarımızı; umutların tazelendiği, küslüklerin sona erdiği, yaşamın koşturmacası içerisinde unuttuğumuz değerlerin tekrar hatırlandığı çok özel günler olarak görüyorum.

Bayramın güzelliği komşumuzun, kardeşimizin evinde de huzur ve sevinç varsa anlam kazanır.

Bu duygu ve düşüncelerle Fethiye ve Seydikemerli hemşehrilerim başta olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam âleminin Mübarek Kurban Bayramını kutluyorum.”