Başkan Çıralı’dan Binbaşı Çiçek’e hayırlı olsun ziyareti - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Başkan Çıralı’dan Binbaşı Çiçek’e hayırlı olsun ziyareti

Haber Tarihi: 13.09.2021

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı’na atanan Binbaşı Mustafa Çiçek’i ziyaret etti. Binbaşı Çiçek’e Babadağ Teleferik Projesi hakkında bilgi veren Başkan Çıralı, bölgede güvenliğin sağlanması konusunda jandarma ekiplerinin desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı’nda gerçekleşen ziyarette Başkan Çıralı’ya FTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra da eşlik etti. Başkan Çıralı ve Başkan Yardımcısı Hıra, Binbaşı Çiçek’e hayırlı olsun dileklerini ileterek, yeni görevinde başarılar diledi.

Görüşmede Binbaşı Çiçek’e Babadağ Teleferik Projesi hakkında bilgi veren Başkan Çıralı, Babadağ’da güvenliğin sağlanması noktasında, Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı’nın desteklerine ihtiyaç duyduklarını belirtti. Koronavirüs tedbirlerinin de konuşulduğu ziyarette, Fethiye ticari hayatının sağlıklı ve güven ortamında sürdürülebilmesi için alınabilecek tedbirler konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, bölge trafiğinin rahatlatılması ve genel denetimlerin konuşulmasının ardından sona erdi.