B. Önder Akdenizli FTSO'yu ziyaret etti - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

B. Önder Akdenizli FTSO'yu ziyaret etti

Haber Tarihi: 15.03.2024

Seydikemer Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret etti.

15 Mart 2024 tarihinde, B. Önder Akdenizli beraberinde AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte FTSO’ya geldi. Akdenizli ve beraberindekiler FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Ramazan Dim, Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Uysal, Halil İbrahim Öztürk, Mehmet Akif Erkek, Veli Önver, aynı zamanda Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş ve Genel Sekreter Ezgi Kullukçu tarafından Meğri Salonu’nda ağırlandı.

Görev süresi boyunca FTSO ile uyum içinde çalıştıklarını vurgulayan B. Önder Akdenizli, Seydikemer’in tanıtımı ve gelişmesi konusunda attıkları her adımda Başkan Çıralı ve FTSO Yönetimini yanlarında gördüklerini belirterek teşekkür etti. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra iş birliği halindeki çalışmalara ara vermeden devam etmek istediklerini anlatan Akdenizli, “FTSO’yu Fethiye olarak değil, Fethiye-Seydikemer Ticaret ve Sanayi Odası olarak görüyoruz. Seydikemer Belediyemizin tüm çalışmalarında Osman başkanımız hep yanımızda oldu. Yerel seçimlerin ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ise Başkan Akdenizli ve ekibine seçim sürecinde başarılar diledi. FTSO olarak Seydikemer Belediyesi ile birçok projede işbirliği yaptıklarını anlatan Başkan Çıralı, “Tanıtım çalışmalarımızın yanında aldığımız birçok coğrafi işaretli ürün Seydikemer’den. Seydiler Kilimi, şimdide tarhanayı aldık. Bekçiler Patatesi, Arsa Üzümü için çalışmalarımız sürüyor. Bütün bu çalışmalar işbirliği ile karşılıklı desteklerle oluyor. Seydikemer Belediyemizin bizim nazarımızda Fethiye’den bir farkı yok. Olumlu şekilde, kardeşçe Seydikemer için Fethiye için elimizden ne geliyorsa yapmayı sürdüreceğiz.” diye konuştu.