Alim Karaca, FTSO’yu ziyaret etti - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Alim Karaca, FTSO’yu ziyaret etti

Haber Tarihi: 26.02.2024

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret etti.

Alim Karaca, beraberinde CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte yaptığı ziyarette, FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Ramazan Dim, Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Uysal, Halil İbrahim Öztürk, Mehmet Akif Erkek, Süleyman Kaya, Veli Önver ile bir araya geldi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile görevde oldukları 5 yıllık süreçte uyumlu çalıştıklarını vurgulayan Alim Karaca, “Fethiye için alınan kararlarda ortak hareket ettik. 31 Mart seçimlerinde kazanmamız halinde aynı uyumu devam ettirmek istiyoruz.” dedi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı da, Alim Karaca ile meclis üyesi adaylarına ziyaretleri için teşekkür ederek, 31 Mart yerel seçimlerinde başarılar diledi. Fethiye Belediyesi ile birlikte Fethiye’nin farklı platformlarda tanıtımı, fuarlara katılım, coğrafi işaretli ürünlerinin tanıtımının yanı sıra eğitim çalışmalarında uyum içinde hareket ettiklerini vurgulayan Osman Çıralı, “Siyaset üstü bir kurum olan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak seçilen her başkanın emrindeyiz. “ diye konuştu.

Başkan Çıralı, Odamız üyelerinin taleplerinin yanı sıra Fethiye’de ticaretin daha iyi olması için çözüm bekleyen sorunlar hakkında Alim Karaca’ya dosya sundu.