AK Parti Adayı Aydın Ayaydın FTSO’yu ziyaret etti - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

AK Parti Adayı Aydın Ayaydın FTSO’yu ziyaret etti

Haber Tarihi: 22.01.2024

AK Parti’nin Muğla Büyükşehir Belediyesi adayı Aydın Ayaydın, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Meclis Başkanı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile görüştü. Aydın Ayaydın, FTSO üyelerinin ve Fethiye’nin sorunları hakkında Osman Çıralı’dan bilgi aldı.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Fethiye’de ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, AK Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Arif Bozyel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura ve beraberindeki çok sayıda partili ile birlikte Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret etti. Aydın Ayaydın ve AK Parti heyetini FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu üyeleri Veli Önver ve Halil İbrahim Öztürk karşıladı. Fethiye’nin sorunları hakkında Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın’a bilgi veren Osman Çıralı, imar planlaması ve Körfez kirliliği başta olmak üzere Fethiye’nin acil çözüm bekleyen sorunlarıyla ilgili rapor sundu.

FTSO yönetimine nazik ve sıcak karşılama için teşekkür eden Aydın Ayaydın ise Fethiye’nin ve Muğla’nın sorunlarını çok iyi bildiğini ifade ederek, Fethiye Körfezi’nin eski haline gelmesi için 60 milyon m3 balcığın temizlenmesi gerektiğini vurguladı. Seçilmesi halinde körfezin temizlenmesi için merkezi hükümetle birlikte gereğini yapacaklarını söyledi. Ticaret ve Sanayi Odalarının ekonominin can damarı olduğunu belirten Ayaydın, “Sizlerin sorunu bizim sorunumuz. Bu nedenle sizlerden gelen talepler bizim için önemli. Bizim görevimiz sizin önünüzü açmak. İlettiğiniz bilgi notunu kalem kalem okuyacağım. İmar sorunu sadece Fethiye’nin değil Muğla’nın sorunu. Kişiye özel değil bütünsel imar planlarını peyder pey çıkaracağız. Kruveziyer limanla ilgili taleplerinizi de dikkate alacağız. Fethiye’nin menfaati neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. 31 Mart’ta halkımızın vizesini aldıktan sonra Fethiye’nin sorunlarının çözüme için gereğini yapacağız. Sizinle sık sık görüşeceğiz Hükümetle ilgili olan sorunları çözümü için de her zaman sizin yanınızda olacağım.” diye konuştu.