5. Marintech Fethiye Yat ve Tekne Ekipmanları Sergisi Göcek'te açıldı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

5. Marintech Fethiye Yat ve Tekne Ekipmanları Sergisi Göcek'te açıldı

Haber Tarihi: 26.10.2021

5. Marintech Fethiye Yat ve Tekne Ekipmanları Sergisi Göcek'te başladı.

Marmaris Fuarcılık tarafından organize edilen serginin açılışına Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Taner Boz, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolleli,  Fethiye Tcaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı Şaban Arıkan, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Ölüdeniz Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, FTSO Yönetim Kurulu üyeleri Ramazan Dim ve Halil İbrahim Öztürk ve Fethiye Belediye Meclis Üyesi Fatih Ugan katıldı.

Açılışta konuşan FTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, “Bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen Marintech Fethiye Yat ve Tekne Ekipmanları Sergisi'nin gerçekleştirilmesi için Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak elimizden geleni yaptık. Organizasyonun bölgemiz turizmine ve ekonomisine önemli katkı sağlayacağına inanıyorum.” diye konuştu.

Fethiye Deniz Ticaret Odası Başkanı Şaban Arıkan ise “pandemi nedeniyle zor koşullarda gerçekleştirilen bu organizasyonun düzenli olarak yapılmasını uzun yıllar sürdürülmesi temennimiz.” dedi.

Marintech, Fethiye Yat ve Tekne Ekipmanları Sergisi'nin bölge için önemine dikkat çeken, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli de şunları söyledi: ”Göcek Türkiye’nin gözbebeği bir turizm destinasyon merkezi, pandemi şartlarında bu organizasyonun gerçekleştirilmesinden ayrıca mutlu olduk. Göcek ve civarındaki deniz üssündeki hareketlilik kadar karada bunun yansıması olursa ekonomik anlamda sağlayacağı katkı çok büyük olur.”

Konuşmaların ardından protokol tarafından Marintech, Fethiye Yat ve Tekne Ekipmanları Sergisi'nin açılışı gerçekleştirilirken, törene katılan konuklar standları tek tek ziyaret ederek, firmalardan bilgi aldı. Sergi 30 Ekim tarihine kadar gezilebilecek,