5. Antalya Turizm Fuarı, seyahat dünyasını ağırladı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

5. Antalya Turizm Fuarı, seyahat dünyasını ağırladı

Haber Tarihi: 27.10.2023

Antalya Turizm Fuarı (ATF 23) seyahat dünyasını ağırladı. ANFAŞ Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Antalya Valisi Hulusi Şahin’in açılışını yaptığı 5. Antalya Turizm Fuarı’nda, Fethiye’yi, Odamız Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Ramazan Dim, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Kaya, Emre Başaran, TÜRSAB Batı Akdeniz BTK Başkanı Özgen Uysal temsil etti.

35 ülkeden, 25 binin üzerinde turizm profesyonelini ve paydaşını ağırlayan Antalya Turizm Fuarı açılış töreninde konuşan Vali Şahin, “Turizm radikalizmin önündeki en önemli engeldir. Ticaretin, turizmin, insanların bir arada olduğu yerlerde ön yargılar kırılır." dedi.

Açılışta konuşan TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya da "Dünya ile rekabet gücümüzün en yüksek olduğu sektör turizmdir. Bu başarı sektör temsilcilerimizin özveriyle çalışması sonucudur. Bu başarıda katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. ATF bu başarının artarak devam etmesi bakımından önemli bir misyonu üstleniyor." diye konuştu.

Açılış konuşmasının ardından fuar alanındaki stantları tek tek gezen Vali Şahin, fuara katılan sektör temsilcileriyle sohbet etti.