Üyelerimizi E-ticaret Platformu Trendyol İle Yüzyüze Buluşturuyoruz - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Üyelerimizi E-ticaret Platformu Trendyol İle Yüzyüze Buluşturuyoruz

Üyelerimizi e-ticaret platformu Trendyol ile yüz yüze buluşturuyoruz.

12 Kasım Cuma günü saat 14.00’de Trendyol Bölge Satış Yöneticisi tarafından Trendyol pazaryerinde mağaza açma koşulları, görünürlük kazanma yolları, mağazaya ziyaretçi çekme yöntemleri ve kadın girişimciler ile kadın kooperatiflerine verilen avantajlar hakkında bilgi aktarılacaktır.

PROGRAM

12 Kasım 2021, Cuma Saat14.00, FTSO Likya Toplantı Salonu

• Açılış Konuşmaları
  • Trendyol Sunum (Yetkin Görkem Altıntaş, Trendyol Bölge Satış Yöneticisi ve İş Geliştirme Uzmanı)