Türkiye'de Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleri Eğitimi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Türkiye'de Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleri Eğitimi

TOBB ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından KOBİ yöneticileri ve çalışanlarına yönelik zoom üzerinden “Türkiye'de Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleri Eğitimi” gerçekleştirilecektir.

9 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 14:00’da başlayacak eğitimde; IPARD programı kapsamında, TKDK tarafından Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanı ile 42 ilde yürütülen yatırım destekleri ile Tarım ve Orman İl Müdürlükleri tarafından yürütülen ulusal fonlar ile desteklenen yatırımlar, destek miktarları ve oranları, başvuru koşulları ve uygulama esasları hakkında bilgi verilecek, eğitim sonunda katılımcılara soru-cevap imkanı verilecektir.

Eğitimin % 70'ine devam eden katılımcılar adına dijital doğrulanabilir katılım belgesi hazırlanacak ve e-posta adreslerine gönderilecektir.

Eğitime ilişkin detaylı bilgi ve katılım linki ekte sunulmaktadır.

İlgili üyelerimize duyurulur.