Köprülü Vinç Operatörü Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavları - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Köprülü Vinç Operatörü Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavları

Çok tehlikeli meslek kapsamında yer alan ve alınması zorunlu olan ‘Köprülü Vinç Operatörü Mesleki Yeterlilik Belgesi’ seviye 3 sınavları 22-23 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleşecektir.

Sınava için gereken evraklar;

1. Başvuru formu,
  2. 2 adet vesikalık fotoğraf,
  3. Kimlik fotokopisi
  4. sınav ücretinin yattığına dair dekont

Sınav ve belgelendirme ücreti 1.300 TL dir. Adayın 3 defa sınava girme hakkı bulunmaktadır.

Aday başarılı olduğunda 250 TL ( 2022 yılında belge ücreti MYK tarafından 250 TL olarak belirlenmiştir.) belge ücreti alınacaktır.

Sınava gelirken yanınızda kimlik, baret, eldiven ve iş ayakkabısı getirmeniz gerekmektedir.

Teorik Sınav:

Yer: Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Likya Toplantı Salonu

Tarih:22 Ekim 2022 Cumartesi

Saat 09.00

Uygulama sınavı:

Yer: Kiremitli Yapı (Karaçulha Mah. Cumh. Bul. No:7 Fethiye)

Tarih: 22-23 Ekim 2022 Pazar

Saat: 09.00