İş Yerleri İçin Afet Farkındalık Eğitimi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İş Yerleri İçin Afet Farkındalık Eğitimi

TOBB ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) iş birliğinde 6 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 14.00’da internet üzerinden İş Yerleri için Afet Farkındalık Eğitimi gerçekleştirilecektir.  Eğitimde afetler kapsamında iş yerlerindeki riskler, afet ve acil durum öncesi hazırlıklar, afet ve acil durum sonrası ilk saatlerde yapılması gerekenler ile afet acil durum sırasında doğru davranışlar anlatılacaktır. Seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır. Eğitim programı ekte yer almaktadır.

Seminer için: https://tobb-org.zoom.us/j/95901672548?pwd=aTJiaURZWkpVbVBKdm8xTUxMT3J5Zz09 (Şifre: 876712)

Tüm üyelerimize katılım ücretsizdir.

Program:

14:00 – 15:00 İşyerleri İçin Afet Farkındalık Eğitimi