İhracatta Başarılı Pazarlama Ve Satış Becerileri - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İhracatta Başarılı Pazarlama Ve Satış Becerileri

Amaç:

Katılımcıların ihracata başlayıp, geliştirmeleri ve özellikle de  pazarlama satış faaliyetleri için ihtiyaç duyacakları konular hakkında bilgi sahibi olmaları, pazara giriş konusundan başlayarak tespit edilen müşteriler ile başarılı müzakereler yapabilmelerine kadar geçecek süreçteki adımları planlayabilmeleridir.

Eğitimde gerçekleştirilecek "pazar" ve "müşteri" araştırmaları Fethiye'nin ürünleri baz alınarak yapılacaktır.

İçerik:

• Dünya Dış Ticaretine Genel Bakış
  • İhracatta Pazarlama ve Satış Çalışmalarının Kapsamı
  • İhracatta Pazarlama Döngüsü
  • Pazara Giriş Stratejisi
  • İhracatta İstihbarat Kaynakları
  • Trademap ve diğer INTRACEN platformlarının kullanımı
  • Hedef Pazarların ve Potansiyel Alıcıların Tespiti
  • Başarılı Satış Stratejileri ve Müzakere

EĞİTİM TARİHİ:         11-12 MART 2022 CUMA-CUMARTESİ

YER:                               FTSO LİKYA TOPLANTI SALONU

SÜRE:                             10.00- 14.00 saatleri arası (4 saat)

EĞİTMEN:                    HAKAN AKIN

ÜCRET:                         Odamız üyelerine ve çalışanlarına ÜCRETSİZ

Diğer katılımcılar için 200 TL.

KATILIM:                     Pandemi tedbirleri kapsamında, katılım 20 kişi ile sınırlıdır.

Kayıt ve bilgi için: Aysun ŞANLISOY (aysun.sanlisoy@fto.org.tr, 6141115-120 dhl)