FTSO Akademi / Orta ve İleri Seviye Excel Eğitimi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO Akademi / Orta ve İleri Seviye Excel Eğitimi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından üyelerimiz ve çalışanlarının katılabileceği Orta ve İleri Seviye Excel Eğitimi gerçekleştirilecektir.

İş dünyasının en çok kullandığı program olan excel eğitime katılarak, raporlarınızı daha kısa sürede hazırlayabilir, zamanı daha etkin kullanabilir, diğer işleriniz ile ilgilenecek zamanınız kalmasını sağlayabilirsiniz.

Excel’de temel kullanım bilgisine sahip olan üyelerimizin, hem formüller hem de veri analizi araçları ile raporlama becerilerini geliştirmek adına planlanmış bir eğitimdir.

*Eğitim uygulama olarak gerçekleşeceği için, katılımcılar kendi dizüstü bilgisayarları ile katılmaları beklenmektedir.

EĞİTİM TARİHİ: 26-27 OCAK 2024 (Cuma, Cumartesi)

YER: FTSO MEĞRİ SALONU

SÜRE: 10.00-16.00 SAATLERİ ARASI

EĞİTMEN: Doç. Dr. Eyüp AKÇETİN

ÜCRET: Odamız üyelerine ve çalışanlarına ÜCRETSİZ

Diğer katılımcılar için 200TL

KATILIM: Katılım 15 kişi ile sınırlıdır.

Kayıt ve bilgi için : Yıldız BOZKURT DEMİRTAŞ (yildiz.demirtas@fto.org.tr, 6141115-120 dhl)