FTSO AKADEMİ - Kriz Dönemlerinde Finansal Yönetim Eğitimi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO AKADEMİ - Kriz Dönemlerinde Finansal Yönetim Eğitimi

• Şirket Değeri Hesaplama
  • Başa baş Noktası
  • Güvenlik Marjı Yönetimi

KİMLER KATILMALI: İşletme Sahipleri, tüm bölüm yöneticileri, İşletmelerin finans birimi çalışanları, pazarlama, üretim ve iş geliştirmeden sorumlu kişiler, finans dışındaki şirket çalışanları, yeni iş kuracak girişimciler.

EĞİTİM TARİHİ: 9 ŞUBAT 2024 Cuma

YER: FTSO LİKYA SALONU

SÜRE: 10.00-15.00 SAATLERİ ARASI

EĞİTMEN: Yüksel Akademi / Yüksel Bilek

ÜCRET: Odamız üyelerine ve çalışanlarına ÜCRETSİZ

Diğer katılımcılar için 200TL

KATILIM: Katılım 30 kişi ile sınırlıdır.

Kayıt ve bilgi için : Yıldız BOZKURT DEMİRTAŞ (yildiz.demirtas@fto.org.tr, 6141115-120 dhl)