FTSO AKADEMİ - ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Eğitimi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO AKADEMİ - ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Eğitimi

İşletmelere çevre sorumluluğu bilincini yaygınlaştırırken aynı zamanda ekonomik ve sosyal fayda elde etmelerine olanak tanıyan, çevre dostu bir işletme olarak sürdürülebilir büyümeyi hedefleyen ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Sertifikası eğitimi Odamız FTSO Akademi tarafından gerçekleştirilecektir.

• Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilmektedir.

• Genel katılıma açık bir eğitimdir.

• Katılım 20 kişi ile sınırlıdır. Eğitime katılım için ön kayıt alınmaktadır ve minimum 10 kişilik katılım olması halinde sınıf açılmaktadır.

• Son başvuru tarihi 7 Mart 2024

• Eğitim katılım payını ödeyen katılımcılarımızın, eğitime katılmaması durumunda eğitim katılım payı iade edilmeyecektir.

EĞİTİM TARİHİ: 22-23 Mart 2024 Cuma, Cumartesi

YER: FTSO Likya Toplantı Salonu

EĞİTİM VEREN FİRMA: Türk Loydu / Oğuz Hakan AKSU

ÜCRET: 900 TL

KATILIM: 20 kişi ile sınırlıdır.

ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi'nin Faydaları Nelerdir?

• Ulusal ve uluslararası yasal mevzuatlara uyum sağlanır.

• İzin ve yetki belgelerinin alınmasını kolaylaştırır.

• Ulusal ve uluslararası alanda itibar kazandırır.

• Çevre etkilerinden kaynaklanan maliyetler düşer.

• Doğal kaynakların etkin kullanımı sonucunda masraflar azalır verimlilik artar.

• Müşteriye, çevre yönetimi için bir yükümlülük altına girildiği güvencesinin verilmesiyle, müşteri güveni artar.

• Mesuliyetle sonuçlanan olayları azaltır dolayısıyla mali sorumluluk sigortası maliyetlerini düşürme potansiyeli sağlar.

• Şirket faaliyetlerinden kaynaklanan kirlilik, kaynaktan başlayarak kontrol altına alınır ve kirlenme azaltılır.

• Potansiyel tehlike durumlarının belirlenmesi sayesinde acil durum ve kazalara karşı hazırlıklı olunduğundan kayıpla sonuçlanan olaylarda azalma görülür.

• İşyeri kalitesinin dolayısıyla işçi moralinin yükselmesi sağlanır ve işletmeye bağlılık artar.

• Personele verilen eğitimler sayesinde çalışanlarda çevre bilincinin artması sağlanır.

• Yeşil üretim süreçlerinin önemli olduğu pazarlara girmeyi kolaylaştırır.

FTSO Akademi Bünyesinde Verilmesi Planlanan ISO Belgeleri

ISO 14046 Su Ayak İzi Hesaplama ve Raporlama Eğitimi

KASIM 2024

1.500 TL

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) internet sitesinde, çerezler kullanılarak kişisel verileriniz işlenmektedir. Kesinlikle gerekli çerezler, web sitemizin çalışması amacıyla kullanılmaktadır. Kesinlikle gerekli olmayanlar ise, açık rıza vermeniz halinde sitemizin daha iyi hizmet edebilmesi ve kişiselleştirme (gizlilik tercihiniz hariç olmak üzere diğer tercihlerinizin siteye tekrar girdiğinizde hatırlanmasını sağlamak) amaçlarıyla sınırlı olarak kullanılacaktır. Çerez tercihlerinizi panel vasıtasıyla yönetebilirsiniz. Çerezlerle ilgili detaylı bilgi için web site gizlilik ve çerez politikasını , web sitemizi ziyaret etmeniz halinde işlenecek kişisel verileriniz için ise web sitesi aydınlatma metnimizi inceleyebilirsiniz.