FTSO AKADEMİ - ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Eğitimi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO AKADEMİ - ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Eğitimi

İşletmelerin müşteri şikayetlerini, şikayetin oluşmasından kapatılmasına kadar hızlı, doğru ve kolay bir şekilde yönetmesi için gerekli olan ilkeleri ve prosedürleri kapsayan ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Sertifikası eğitimi Odamız FTSO Akademi tarafından gerçekleştirilecektir.

Günümüzde her firmanın en önemli hedeflerinden biri müşteri memnuniyetini artırmaktır.

Bunun da en temel yolu müşterilerden gelen şikayetleri doğru bir şekilde almak, değerlendirmek, çözüm üretmek, çözümü uygulamak ve müşterilere geri bildirim yapmaktadır.

Tüm bu adımları sistematik bir şekilde yürüten şirketler ürün ve hizmet kalitesini artırabilme ve pazarda rekabet gücünü yükseltme imkanına sahip olabilmektedir.

• Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilmektedir.
  • Genel katılıma açık bir eğitimdir.
  • Katılım 20 kişi ile sınırlıdır. Eğitime katılım için ön kayıt alınmaktadır ve minimum 10 kişilik katılım olması halinde sınıf açılmaktadır.
  • Son başvuru tarihi 22 Şubat 2024
  • Eğitim katılım payını ödeyen katılımcılarımızın, eğitime katılmaması durumunda eğitim katılım payı iade edilmeyecektir.

EĞİTİM TARİHİ: 8 Mart 2024 Cuma

YER: FTSO Likya Toplantı Salonu

EĞİTİM VEREN FİRMA: Türk Loydu / Oğuz Hakan AKSU

ÜCRET: 500 TL

KATILIM: 20 kişi ile sınırlıdır.

ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi'nin Faydaları Nelerdir?

• Müşterilerden gelen geri bildirimler doğrultusunda nasıl bir yol izleneceğini gösterir.
  • Müşteri şikâyetleri konusunda çalışanların bilinç ve dikkatlerini geliştirir.
  • Müşterinin önemsendiğini gösterir.
  • Müşteri memnuniyeti sağlar.
  • Şikâyetlerin tekrarını engelleyerek çözüm olanakları sunar.
  • Kuruluşun itibarını arttırır.
  • Müşterileri elde tutma maliyetlerini azaltır.
  • Müşterilerin ürün ve hizmetlerle ilgili şikayet oluşturabilmeleri için açık ve kolay bir prosedür sağlayabilmek
  • Şirketlerin şikayetleri hızlı, kolay, tutarlı, şeffaf ve müşteri bilgileri gizliliğine önem vererek almasını ve yönetmesini sağlamak
  • Ürün ve hizmetler konusunda gelen şikayetleri doğru bir şekilde yöneterek ürün ve hizmet kalitesini ve güvenliğini artırabilmek
  • Müşteri odaklı yaklaşım sayesinde çalışanların müşteri memnuniyetine önem vermesini sağlamak