Zeytin Sektörüne İlişkin Anket - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Zeytin Sektörüne İlişkin Anket

Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi (UZZK) talebi üzerine, sofralık zeytin ve zeytinyağının üretimi sırasında işletmenin kapasitesinin hesaplanması, üretimin her aşamasındaki kayıplar vb. konularda çalışma yapılması ve bu kapsamda bir komisyon oluşturulması kararlaştırılmıştır. Sofralık zeytin ve zeytinyağı sektöründe, fire ve zayiat oranları konusunda çalışma yapmak üzere İzmir Ticaret Borsası, UZZK ve Zeytincilik Araştırma Enstitüsü temsilcilerinden oluşan bir çalışma komisyonu oluşturulmuştur.

Komisyon çalışmaları doğrultusunda zeytin sektörüne ilişkin bir adet anket hazırlanmıştır. Hazırlanan anket soruları ile sektöre ilişkin sağlıklı veri elde edilmesi amaçlanmış ve oluşturulacak dokümanlarda bu verilerden yararlanılması planlanmıştır.

Söz konusu ankete katılımınız çalışmanın verimliliği açısından çok önem arz etmektedir.

Zeytin Sektörüne İlişkin Hazırlanan Anket:

Ayrıca daha önce doldurmamış olanlar için de zeytinyağı ile ilgili anket çalışmalarını tekrar paylaşmaktayız.

Zeytin ve Zeytinyağı Sektörüne İlişkin Hazırlanana Anketler:

İlgili üyelerimize duyurulur.