Yeşil Dönüşüme Nasıl Ayak Uyduracağız Webinarı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Yeşil Dönüşüme Nasıl Ayak Uyduracağız Webinarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde yürütülen Avrupa Yeşil Mutabakatı çalışmaları kapsamında, "Yeşil Dönüşüme Nasıl Ayak Uyduracağız?" başlıklı bir webinar dizisi başlatılmıştır.

21 Ekim 2021 tarihinde saat 14.00'te Seyahat Acenteleri- Sivil Havacılık- Ulaştırma ve Lojistik özelinde gerçekleştirilecek webinarın detayları ekte yer almaktadır.

Toplantıya aşağıda yer alan linkten erişim sağlayabilirsiniz.

Seminere katılım adresi:

Passcode: 107744

Webinar Programı;

Yeşil Dönüşüme Nasıl Ayak Uyduracağız? (Webinar – İnternet Üzerinden)

21 Ekim 2021 Perşembe – Saat: 14:00

Seyahat Acenteleri- Sivil Havacılık- Ulaştırma ve Lojistik Sektörleri

“Yeşil Dönüşüme Nasıl Ayak Uyduracağız?” isimli seminerde aşağıda yer alan konu başlıklarına yer verilecek olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Şirketiniz 2030’a hazır mı?

Karbon ayak izinizi biliyor musunuz?

Şirketinizin iklim karnesi nedir?

Fit For 55 nedir?

Sınırda Karbon Düzenlemesi ne getiriyor?

Türk ihracatçısı için tehditler-fırsatlar nelerdir?

Şirketler ne yapmalı?

Tüm üyelere katılım ücretsizdir.

Program:

14:00 – 14.15 Açılış Konuşmaları

Firuz Bağlıkaya, TOBB Seyahat Acenteleri Meclisi Başkanı

Teoman Tosun, TOBB Sivil Havacılık Meclisi Başkanı

Çetin Nuhoğlu, TOBB Ulaştırma Ve Lojistik Meclisi

14:15 – 15:15 Eser ERGİNOĞLU, Horizon Danışmanlık Kurucu Ortağı

15:15 – 15:30 Soru&Cevap

15:30 – 15:50 Avrupa Yeşil Mutabakatı Eylem Planı ve TSE tarafından yürütülen çalışmalar

Mehmet ERGÜN, TSE Çevresel Gözetim ve Doğrulama Müdürü

15:50 – 16:00 Soru&Cevap