Yapay Zekanın KOBİ'lere Sunduğu Fırsatlar Semineri - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Yapay Zekanın KOBİ'lere Sunduğu Fırsatlar Semineri

Değerli Üyelerimiz,

KOBİ'lerin dijital dönüşümüne yönelik Birliğimizin bir projesi olan Türkiye'nin Dijital Dönüşüm Platformu Akıllı KOBİ 24 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 14.00'te "Yapay Zekanın KOBİ'lere Sunduğu Fırsatlar" başlıklı canlı yayını düzenlenecek. Etkinliğe ilişkin detaylar ekte yer almaktadır.

Yapılacak olan canlı yayında açılış konuşmalarının ardından sırası ile İş Dünyasında Yapay Zeka Dönüşümü, Sanayide Akıllı Fabrika Dönüşümü ve Yapay Zeka Çağı ve ChatGPT Teknolojisi konularında konuşmalar yapılacak.

Etkinliği https://akillikobi.org.tr/etkinlik/yapay-zekanin-kobilere-sundugu-firsatlar/    adresinden takip edebilirsiniz