Ulaştırma ve Lojistik Meclisi Webinarı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Ulaştırma ve Lojistik Meclisi Webinarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Türkiye Ulaştırma ve Lojistik Meclisi tarafından gerçekleştirilecek webinarda; İthalat Kontrol Sistemi (ICS2) ve Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi (U-ETDS) konularında konuşmacılar sunumlarını paylaşacaklardır.

Seminere katılım adresi:
Passcode: 973339

Program:
13:00 – 13.30  Açılış Konuşması TOBB Türkiye Ulaştırma ve Lojistik Meclisi Başkanı Sn. Çetin NUHOĞLU
 TOBB-Türkiye Ulaştırma ve Lojistik Meclisi Bilgilendirme Webinarı
 UTİKAD: 1 Mart 2023 tarihinde Avrupa’da havayolu taşımacılığında 1 Mart 2024 tarihinde  denizyolu, karayolu ve demiryolu     taşımacılığında yürürlüğe girecek İthalat Kontrol Sistemi(ICS2) hakkında değerlendirme yapılması
 UND: “Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi (U-ETDS) ile talep edilen verilerin, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve             Hazine   ve Maliye Bakanlığı veri entegrasyonu ile sağlanması”  Hedef: Veri Entegrasyonunun Sağlanması için Sevk İrsaliyesi ile   CMR   evrakının Elektronik Ortamda Birleştirilmesi.

Tüm üyelere katılım ücretsizdir.

ulastirma-ve-lojistik-meclisi-webinari-hk.pdf