Tüketici Hakem Heyeti Bilirkişilik Başvuru İlanı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Tüketici Hakem Heyeti Bilirkişilik Başvuru İlanı

“Tüketici Hakem Heyetleri Bilirkişilik Yönetmeliği” hükümleri gereğince, MUĞLA ilinde ikamet eden veya mesleki faaliyetini icra eden ve başka bir Ticaret İl Müdürlüğünün sicil listesinde kayıtlı olmayan kişilerden, Muğla İl Tüketici Hakem Heyeti ve Bodrum, Fethiye, Menteşe İlçe Tüketici Hakem Heyetlerinde bilirkişilik görevi yapmak üzere “Bilirkişi Listesi” oluşturulacaktır.

Başvuru Yeri: Başvurular, https://mugla.ticaret.gov.tr/ internet adresinde yayımlanan bilirkişilik ilan metninin ekinde bulunan başvuru dilekçe örneğinin internet sayfasından temini ile Ticaret İl Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır.

Başvuru Tarihi: Bilirkişilik yapmak amacıyla listeye kaydolmak isteyenlerin başvuruları 3 Ekim 2022 Pazartesi günü başlayıp 23 Aralık 2022 Cuma günü mesai bitiminde sona erecektir.

Başvuru şartları ve başvuru formu ekte yer almaktadır.

İlgili Üyelerimize duyurulur.

Bilirkişilik Başvuru Şartları