TOBBUYUM Müzakere Okulu Semineri - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TOBBUYUM Müzakere Okulu Semineri

Sayın Üyemiz;

TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Alternatif Uyuşmazlık Çözümleri Alanının gelişmesine tüm hızıyla katkı sağlamaya devam etmektedir.

İş dünyamızın uyuşmazlıklarının hızlı ve etkin çözülebilmesi açısından Müzakere mekanizmasının şirketlerimizde kurulması ve nitelikli Müzakereciler yetiştirilmesi için TOBBUYUM Müzakere Okulu kurulmuştur.

TOBBUYUM Müzakere Okulu'nun amaçları,şirketler için müzakere mekanizmasının ve akredite  müzakerecilerinin varlığının önemi konusunda 26 Mart 2024 Salı günü saat 11:00'de ücretsiz çevrim içi(Zoom üzerinden) bilgilendirme semineri düzenlenecektir.

Bilgilerinize sunarız.

Seminer Kayıt Linki: https://www.tobbuyum.com.tr/egitim_basvuru.php

Kayıt yaptıranlar ile Zoom linki paylaşılacaktır.