TOBB İl Kadın Girişimciler & TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Sayın Üyemiz,

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri Oda/Borsalarda 19 Ekim 2023 Perşembe günü 10:00 - 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu'na üye olmak isteyen adaylar, 3 Temmuz 2023 - 8 Eylül 2023 tarihleri arasında TOBB Girişimcilik Bilgi Sistemi http://girisimcilik.tobb.org.tr/ üzerinden online başvuru yapabileceklerdir.

TOBB İl Kadın ve İl Genç Girişimciler Kurullarına üye olacak girişimcilerin, ticaret siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekiyor. Ayrıca, o ilde bulunan bir fakülte, yüksekokul ya da enstitüde görev yapan akademisyenler ve girişimcilik konusunda çalışmalar yürüten üniversite öğrencileri ile birlikte toplum nezdinde saygınlık uyandıran diğer gerçek kişiler de belirlenen kontenjan ölçüsünde kurul üyesi olabiliyor.

Bölgemizde kadın ve gençlerin ticari hayatta daha etkin rol almalarının desteklenmesi amacıyla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyesi kadın ve genç girişimcilerimizin bilgilerine sunarız.