TOBB Hizmet İhracatı Destekleri Webinarı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TOBB Hizmet İhracatı Destekleri Webinarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği koordinasyonunda ve Ticaret Bakanlığı işbirliğinde 29 Haziran 2022 Çarşamba saat 13:30-17:15 arasında ihracatçı firmalara yönelik webinar düzenlenecektir.

Webinar konuları:

- 2564 sayılı Döviz Kazandırıcı Hizmet Sektörleri Markalaşma Destekleri Hakkında Karar

- 5447 sayılı Türkiye Bilişim Sektörünün Uluslararasılaşma ve E-Turquality (Bilişimin Yıldızları) Programı Hakkında Karar

- 5448 sayılı Hizmet İhracatının Tanımlanması, Sınıflandırılması ve Desteklenmesi Hakkında Karar,

- 5449 sayılı Yurt Dışı Lojistik Dağıtım Ağlarının Desteklenmesi Hakkında Karar

Detaylı program ekte yer almakta olup igili üyelerimize duyurulur.

Webinara kayıt adresi: https://tobb-org.zoom.us/webinar/register/WN_p5g-7oTGSd6y824dS7WhFg

hizmet-ihracati-egitim-programi.pdf