Tercihli Ticaret Düzenlemeleri Bilgilendirme Toplantıları - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Tercihli Ticaret Düzenlemeleri Bilgilendirme Toplantıları

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden iletilen 29.12.2021 tarihli yazıda; Ticaret Bakanlığı tarafından ülkemizin mevcut ticaret anlaşmalarına ilişkin özel sektör nezdinde farkındalığın artırılması ve akdedilen ticaret anlaşmalarının ülkemiz ihracatına/ihracat kapasitesine sağladığı katkının geliştirilmesi için, belirli merkezlerde ziyaretler gerçekleştirileceği ve çevrimiçi toplantıların düzenleneceği bildirilmektedir.

Bu kapsamda, yürürlükte olan serbest ticaret anlaşmaları ilişikte sunulmakta olup, söz konusu ziyaretlere/toplantılara yönelik görüş bildirmek isteyen üyelerimizin ekte yer alan formu doldurarak 4 Ocak 2021 tarihine kadar ozge.erturk@fto.org.tr adresine iletmeleri önemle rica olunur.

yururlukte-olan-serbest-ticaret-anlasmalari.pdf
talep-formu.pdf