Sorunlu İthalatçı Firma Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Sorunlu İthalatçı Firma Hk.

TOBB tarafından Odamıza iletilen yazıda, Ticaret Bakanlığı’nın bir yazısına atfen, Cezayir’e ihracat yapan firmalarımızın yaşadıkları mağduriyetlere ilişkin olarak; aşağıda bilgileri yer alan Cezayirli ithalatçı firma ile ticari ilişkide bulunan/bulunma ihtimali olan ihracatçı firmalarımızın ihtiyatlı olmaları konusunda bilgilendirme yapılması gerektiği belirtilmektedir.

Firma Adı: SARL AFRI LINE
RC No: 20B1049027- 16/00