Şekerbank'tan turizm sektöründeki FTSO üyelerine özel kredi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Şekerbank'tan turizm sektöründeki FTSO üyelerine özel kredi

Değerli Üyemiz,

Odamız ve Şekerbank arasında imzalanan protokole istinaden turizm sektöründe faaliyet gösteren KOBİ’ler (oteller, seyahat acenteleri, vb.) ile bunların tedarikçileri ve turizm yörelerinde hizmet veren, geliri turizme doğrudan bağlı diğer işletmeler için “TURİZM DESTEK PAKETİ” uygulaması hayata geçmiştir.

Uygulama Detayları:

Hedef Kitle: Mevcut veya yeni KOBİ kar merkezine tanımlı müşteriler

Kredi Türü: Turizm Destek Kredisi ürünü ile kredi kullandırımı yapılabilecektir.

Kredi Vadesi: Azami 6 aya kadar ödemesiz dönemli olmak üzere aşağıda belirtildiği gibi kredi kullandırımı yapılabilecektir.

·         Kredi kullandırımlarında 36 aya varan vade ile,

Azami Kullandırım Tutarı: Uygulamadan yararlanacak müşterilerimize aşağıda belirtildiği gibi kredi kullandırımı yapılabilecektir.

·         Kredi kullandırımlarında 5.000.000 TL’ye kadar

Fiyatlama:

TL Kredi Kullandırımları için;

·         Kredi kullandırımlarında yıllık %49’tan başlayan faiz ilave %1,1 komisyon

Kampanya Ek Avantajları:

Kampanyadan yararlanan müşterilerimize aşağıda yer alan ürünler için ilave avantaj sağlanacaktır.

·         Kampanyadan yararlanan müşterilerimiz "Tekne Sigortası, İşveren Sorumluluk Sigortası, POS Sigortası ve Otel Paket Sigortası" ürünlerinden avantajlı fiyatlarla yararlanabilecektir.

·         YP Gelen havale muafiyeti

·         Şekerkur FX Platformu

·         Şekerbank’tan ilk defa POS cihazı alacak müşterilere  POS ücret muafiyeti verilebilecektir.

Detaylı bilgi almak için;

Şekerbank Fethiye Şubesi Ticari Portföy Yöneticisi