Şantiye Şefleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TOBB’dan Odamıa iletilen 07.07.2022 tarih ve 7026 sayılı yazıda; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlğı'ndan iletilen yazıda, 02.03.2019 tarihli ve 30702 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren, Şantiye Şefleri Hakkında Yönetmelik'te düzenlemeler yapılması ihtiyacı doğduğu belirtilmektedir.

Bu amaçla hazırlanmış olan “Şantiye Şefleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı” görüşe açılmış olup, varsa görüşlerinizin 26 Temmuz 2022 Salı günü mesai bitimine kadar   info@fto.org.tr iletmenizi rica ederiz.

Şantiye Şefleri Hakkında Yönetmelik ve Taslak Yönetmelik