Samsun yeni OSB yatırımcılara açıldı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Samsun yeni OSB yatırımcılara açıldı

Sayın Üyemiz,

Karadeniz Bölgesinin en önemli yatırım merkezlerinden biri olan Samsun'da, merkez ilçelerden Tekkeköy sınırları içerisinde 260 ha'lık alanda kurulan Yeni OSB yatırımcılara açılmıştır.

Samsun Yeni OSB'nin yüksek teknoloji ve katma değerli ürünler üreten, ihracata dayalı, savunma sanayi içeren seçkin yatırımlara tahsis edilmesi hedeflenmektedir. Samsun Yeni OSB'den yer tahsisinde bulunmak isteyen yatırımcılar aşağıdaki iletişim bilgileri yer alan Samsun Valiliğine veya Samsun Ticaret ve Sanayi Odasına başvuruda bulunabilecektirler. Yeni OSB'nin müteşebbis heyeti tarafından hazırlanan bilgi notu ekte yer almaktadır.

Samsun Valiliği İrtibat:

Ali YILMAZ (OSB Koord.)

0362 -431 64 75/ 180

0542 - 624 29 96

Samsun TSO İrtibat:

Necmi ALIÇ (Genel Sekr. Yrd.)

0362 -432 36 26/ 133

0532 - 682 70 41