Rusça dil kursuna katılan 12 Kişi sertifika aldı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Rusça dil kursuna katılan 12 Kişi sertifika aldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) üyelerden gelen yoğun talep üzerine başlattığı ve ücretinin yüzde 30’unu karşıladığı başlangıç seviye Rusça Dil Kursu’nu başarıyla tamamlayan 12 kursiyer törenle sertifikalarını aldı.

FTSO’nun son yıllarda bölgemize olan ilgileri artan Rusya uyruklu yerleşik yabancılar ve turistlerle iletişimi kuvvetlendirmek amacıyla organize ettiği Rusça Dil Kursu, 25 Şubat 2023 tarihinde başladı. Ücretinin yüzde 30’u FTSO tarafından karşılanan kursta 9 hafta süresince, 63 saatlik eğitim alan, 12 kursiyer sertifika almaya hak kazandı. Kursiyerlere sertifikaları, 7 Temmuz 2023 tarihinde FTSO Likya Salonu’nda düzenlenen törenle FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı tarafından verildi.

Rusça öğrenen kursiyerlere teşekkür ederek çalışma hayatında başarılar dileyen Başkan Çıralı, Rusça Dil Kursu’nun FTSO üyesi ve çalışanlarından gelen yoğun talep üzerine açıldığını söyledi. FTSO üyelerinin Rusya uyruklu yerleşik yabacı ve turistlere daha iyi hizmet verme çabasını büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını vurgulayan Başkan Çıralı, “Kursiyerlerimizin Rusça seviyesini görünce başarılı bir çalışma olduğu zaten ortaya çıkıyor. Fethiye ve Seydikemerimize tüm dünyadan olduğu gibi Rusya’dan da yoğun bir ilgi var. Turistlerimizin memnuniyetini üst seviyeye çıkarmanın en önemli yolu onları kolayca anlamak ve dillerini akıcı şekilde konuşmaktan geçiyor. Kursiyerlerimiz Rusça öğrenmenin yanında bölgemizi tatilcilerimize en iyi şekilde anlatacak ve tanıtacaklardır. Kursu veren ‘English Time’ Dil Okulları’na ve sevgili hocamıza, ayrıca kursa katılarak Rusça öğrenen üyelerimize ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Rusça dil kursumuza turizm sezonunun bitmesiyle devam etmeyi planlıyoruz.” dedi.