Online Export Akademi Programı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Online Export Akademi Programı

İhracat Genel Müdürlüğü tarafından ihracat potansiyeli taşıyan kadın ve genç girişimcilerimizin bilgi, deneyim ve network ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak amacıyla, "Export Akademi - Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı" oluşturulduğu belirtilmiştir.

Bu kapsamda, başta kadın ve genç girişimciler olmak üzere tüm KOBİ'lere yönelik 30 Haziran 2022 tarihinde saat 09:30'da "Online Export Akademi Programı" düzenlenecektir. Online Export Akademi Programı, programa kayıt linki, ekte sunulmaktadır.

İlgili üyelerimize duyurulur.

program.pdf