Kooperatifçilik Eğitimi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Kooperatifçilik Eğitimi

Odamız tarafından sertifikalı Kooperatifçilik Eğitimi gerçekleştirilecektir.

14 Ocak 2022 tarihinde yayımlanan resmi gazeteye göre, çalışma konusu, ortak sayısı ve ciro gibi kıstaslara göre belirlenen kooperatifler için verilecek eğitim programıdır.

* Eğitim ücretli olup minimum 50 kişilik katılım olması halinde sınıf açılmaktadır.

* Kontenjandan yararlanmak için lütfen kayıt yaptırınız.

KOOPERATİFÇİLİK EĞİTİMİNE KİMLERİN KATILMASI ZORUNLUDUR?

• Esnaf ve sanatkârlar kredi ve kefalet, tarım satış, tarım kredi ve pancar ekicileri kooperatifleri,
  • İnşaat ruhsatı alınmış ve ortak sayısı 50 veya daha fazla olan yapı, turizm geliştirme ve gayrimenkul işletme konularında faaliyet gösteren kooperatifler,
  • Ortak sayısı 50 veya daha fazla olan taşıma konularında faaliyet gösteren kooperatifler,
  • Faaliyet konusuna bakılmaksızın 20 milyon Türk lirası ve üstü net satış hasılatı olan kooperatifler,
  • Faaliyet konusuna bakılmaksızın 1.000 ve daha fazla ortağı bulunan kooperatifler.

Yukarıdaki belirtilen kooperatif ve üst kuruluşlarının yönetim ve denetim kurulu asıl ve yedek üyelerinin, seçilmelerini takiben en geç 9 ay içinde, kooperatiflerin eğitime katılması zorunludur. Kooperatif ortaklarının zorunluluğu olmamakla birlikte eğitime katılabilirler.

EĞİTİM TARİHİ: 22-26 NİSAN 2024

YER: FTSO LİKYA SALONU

SÜRE: 10.00-17.00 SAATLERİ ARASI

KATILIM: Katılım 50 kişi ile sınırlıdır.

Kayıt ve bilgi için : Yıldız BOZKURT DEMİRTAŞ (yildiz.demirtas@fto.org.tr, 6141115-120 dhl)