Kooperatifçilik Eğitimi (Uzaktan Eğitim) - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Kooperatifçilik Eğitimi (Uzaktan Eğitim)

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği, 14 Ocak 2022 tarihinde yayımlanan resmi gazeteye göre,çalışma konusu, ortak sayısı ve ciro gibi kıstaslara göre belirlenen kooperatif ve üst kuruluşlarında yönetim ve denetim kurulu asıl ve yedek üyelerine yönelik 'Kooperatifcilik Eğitimi' düzenledi.

Eğitime ilişkin açıklamada bulunan birlik şu ifadeleri kullandı;

"Eğitim Süresi; Kooperatifçilik eğitimi, 30 ders saati temel konular ve 10 ders saati destekleyici konulardan olmak üzere en az 40 ders saatinden oluşur ve eğitim süresinin en az 4/5’inin (32 Ders saati) tamamlanması şarttır.
Eğitimler, örgün ve online (uzaktan) olmak üzere iki şekilde gerçekleştirilmektedir.
Türkiye'nin her bölgesinden katılımcılar, uzaktan eğitimi tercih ettiklerinde (internet üzerinden), gün içerisinde veya akşam saatlerinde olmak üzere, bulundukları ortamdan (ev ve iş yerlerinden) kendileri için uygun olan eğitim programına katılabilmektedir.
Eğitimlere cep telefonu, tablet, laptop, masaüstü bilgisayar ile katılmak mümkündür.

EĞİTİMİN ÜCRETİ

Eğitim ücreti KDV dahil 950 TL."

Başvuru için https://koop.sesob.org.tr/# adresini ziyaret edebilirsiniz.