İnsan Kaynaklarında Yeni Trendler Eğitimi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İnsan Kaynaklarında Yeni Trendler Eğitimi

Amaç: İnsan kaynakları işi dışarıdan göründüğü kadar kolay bir iş değil. Aksine birçok işe nazaran çok ama çok zorlu bir iş. Ve sayısız yetkinlik gerektiriyor. Bu eğitimde değişen iş hayatında verimlilik ve bağlılığı arttıracak yeni teknikler öğreneceğiz.

İçerik:

• İK’nın başarısında önemli 9 kritik yetkinlik ve biz neredeyiz?
    • İK teknik yetkinlikleri
    • İlişki yönetimi
    • Danışmanlık
    • Liderlik / koçluk
    • İletişim
    • Kültürel etkinlik
    • Etik uygulamalar
    • Kritik değerlendirme / analiz
    • İş / sektör Bilgisi
  • İK’cılar neden sevilmez? Bunu değiştirmek için biz neler yapabiliriz?
  • İK kurum içinde nasıl konumlanmalı:
    • “İş ortağı” mı “Çalışan Avukatı” mı?
    • Biz neredeyiz?
  • İK uygulamalarını pazarlamanın önemi (HR Marketing),
    • Çalışanlarınız uygulamalarınızı merakla, benimseyerek ve istekle hayatlarına geçirsinler: İç iletişim kampanyaları ve işveren markası yaratmanın önemi

EĞİTİM TARİHİ:18 MART 2023 CUMARTESİ

YER:FTSO LİKYA TOPLANTI SALONU

SÜRE:13.00- 17.00 saatleri arası (4 saat)

EĞİTMEN: Sibel Bostancı Çelebi/ İzgören Akademi

ÜCRET:Odamız üyelerine ve çalışanlarına ÜCRETSİZ

Diğer katılımcılar için 200 TL.

KATILIM:Katılım 30 kişi ile sınırlıdır.

Kayıt ve bilgi için: Aysun ŞANLISOY (aysun.sanlisoy@fto.org.tr, 6141115-120 dhl)