İmalat Sanayi İşletmelerine Yönelik Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

İmalat Sanayi İşletmelerine Yönelik Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı

2023 yılı İmalat Sanayi İşletmelerine Yönelik Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı 12/07/2023 tarihi itibariyle ilan edilmiştir.

Bölgemizdeki tekstil ve giyim eşyaları, makine imalatı, gıda ve içecek imalatı sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelerin eğitim ve danışmanlık ihtiyaçlarının giderilmesi amaçlanan programa toplamda 750.000 TL kaynak ayrıldığı bildirilmiştir.

Söz konusu teknik destek programı ile ilgili özet bilgiler ekteki bilgi notunda sunulmakta olup, detaylı bilgiler https://geka.gov.tr/tr/basvurusu-devam-eden-destekler/destek/2023-yili-imalat-sanayi-isletmelerine-yonelik-yonetim-danismanligi-teknik-destek-programi internet sitesinde bulunan başvuru rehberinde de yer almaktadır.

İlgili üyelerimize duyurulur.

duyuru-ayrintilari.pdf
duyuru-2023-yili-imalat-sanayi-isletmelerine-yonelik-yonetim-danismanligi-teknik-destek-programi.pdf