İhracatta Başarılı Pazarlama ve Satış Becerileri / Trademap ve Diğer Intracen Platformlarının Kullanımı Eğitimi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

1. İhracatta Başarılı Pazarlama ve Satış Becerileri: Bu derste daha fazla ve daha başarılı ihracat yapabilmek için pazarlama ve satış süreçlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar üzerinde durulacaktır. Bu hususlar, pazarlama ve satış süreçlerinin planlanması, bu planlama çerçevesinde yapılacak hazırlıklar ve uygulamaları kapsayacaktır.

a. Pazarlama ve Satış Faaliyetleri İçin Alt Yapı İhtiyacı

b. Durum Analizi

c. Pazara Giriş Stratejisinin Tespiti

d. Pazarlama Araçlarının Belirlenmesi ve Hazırlanması

e. Pazarlama Bütçesinin Planlanması

f. Pazarlama İletişimi

g. Satışa Etki Eden Unsurlar

h. Satış Müzakerelerinin Planlanması

i. Fethiye’nin bir ürünü için Pazarlama Satış Planlaması Uygulaması

2. Trademap ve diğer Intracen platformlarının kullanımı: Bu derste dünyada pazar araştırması yapabilmek maksadı ile en fazla kullanılan uygulamalardan biri olan ITC INTRACEN Platformlarının nasıl kullanılacağı örnek uygulamalarla öğretilecektir.

a. TradeMap

b. Macmap

c. Export Potential Map

d. Global Help Desk

e. Market Price Information

EĞİTİM TARİHİ: 30-31 Mayıs 2023 (Salı-Çarşamba)

YER: FTSO Likya Toplantı Salonu

EĞİTMEN: Hakan AKIN

SÜRE: 10.00-17.00 saatleri arasında

ÜCRET: Odamız üyelerine ve çalışanlarına ÜCRETSİZ

Diğer katılımcılar için 200 TL.

KATILIM:20 kişi ile sınırlıdır.

Kayıt ve bilgi için : Aysun ŞANLISOY (aysun.sanlisoy@fto.org.tr, 6141115-134 dhl)