Growtech 2023 - 22.Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri Ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Sayın Üyemiz,

Odamız tarafından, Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan Growtech 2023 22.Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarına günübirlik organizasyon yapılacaktır.

Dünyanın en büyük örtü altı (seracılık) tarım sektörü fuarlarından birisi olan Growtech, 22-25 Kasım 2023 tarihleri arasında global tarım sektörü profesyonellerini 22. kez Antalya'da bir araya getirecek.

Örtü altı tarımda dünyanın en büyük fuarı Growtech; 60 bin metrekare alanda, “Sera ve Teknolojileri”, "Sulama Sistemleri ve Teknolojileri”, “Tohumculuk”, “Bitki Besleme” ve “Bitki Koruma” ürün gruplarında lider firmaları uluslararası ziyaretçilerle buluştururken "Uluslararası Konferanslar", "Growtech Tarım Sohbetleri", "ATSO Growtech Tarım İnovasyon Ödülleri" gibi etkinliklerle de düzenlenmektedir. Growtech, ziyaretçilerine 4 gün boyunca 27 ülkeden 598 katılımcı ile görüşme fırsatı sunmaktadır.

İlgili üyelerimiz, 21 Kasım 2023 tarihine kadar https://www.growtech.com.tr/tr/home.html web sitesinden ücretsiz kayıt olabilir.

Fuar ziyareti kapsamında yeterli ziyaretçi başvurusu olması durumunda üyelerimiz için ulaşım odamız tarafından karşılanacaktır.

Bilgi ve başvuru:

Umur Çelebi