FTSO Üyelerine Ücretsiz Dijital Pazarlama Eğitimi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO Üyelerine Ücretsiz Dijital Pazarlama Eğitimi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) Güney Ege Kalkınma Ajansı(GEKA)’ndan hibe almaya hak kazanan “Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi” kapsamında ücretsiz eğitim verilecektir.

Projenin 2.fazı kapsamında İmalat, Üretim, Perakende-Toptan Ticaret, E-Ticaret vb. sektörlere yönelik olarak 13-17 Eylül 2021 tarihleri arasında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası Likya salonunda FTSO üyelerine ücretsiz eğitim verilecektir.

5 gün boyunca 25 saat sürecek eğitim içeriği;

·         Dijital Pazarlama Ekosistemi

·         E-Ticaret’e Genel Bakış

·         Sosyal Medya Yönetimi

·         Arama Motoru Optimizasyonu (SEO)

·         E-Ticaret İçin Google Reklamları

·         E-Ticaret İçin Sosyal Medya Reklamları

·         Google Analytics ve Raporlama

Başlıklarını ve detaylarını içermektedir.

Pandemi kısıtlamaları ve sosyal mesafe kuralı sebebi ile kısıtlı kontenjanın olduğu eğitim için kayıt olunması gerekmektedir. Maksimum katılımcı sayısı 24 olarak belirlenmiştir.

Eğitimin ilk günü hariç 4 gün boyunca yapılacak eğitimlerde; katılımcılar uygulama yapabilmek için bilgisayar getirebilirler.

EĞİTİM DETAYLARI

TARİH: 13.09.2021 – 17.09.2021