FTSO üyelerine, Boğaziçi Eğitim Kurumlarında %25 indirim - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO üyelerine, Boğaziçi Eğitim Kurumlarında %25 indirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Boğaziçi Eğitim Kurumları arasında imzalanan protokolle, FTSO üyelerine, yüzde 25 özel indirim yapılacak.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile Bek Boğaziçi Özel Eğitim Öğretim Danışmanlık Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Müdürü Rıdvan Mutlu tarafından 13 Haziran Salı günü imza altına alınan protokol uyarınca FTSO üyelerinin 1. Derece yakınlarına ve çalışanlarına Boğaziçi Eğitim Kurumları’nda 9. 10. 11. ve 12. sınıf Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlık ile mezun YKS hazırlık kurslarında yüzde 25 indirim uygulanacak.

Boğaziçi Eğitim Kurumları VIP Kurum Müdürü Ebrule Uygun ve Eğitim Koordinatörü Ozan Özerk’in de katıldığı protokol imza töreninde konuşan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 13 Haziran 2024 tarihine kadar 1 yıl süreyle geçerli olacak Oda üyelerine özel indirim protokolünün hayırlı olmasını diledi. Yükseköğretim Kurumları Sınavlarının gençlerin hayatlarına yön vermede önemli bir basamak olduğuna dikkati çeken Başkan Çıralı, sınava girecek tüm adaylara başarılar diledi.

Boğaziçi Eğitim Kurumları Müdürü Rıdvan Mutlu da protokolün hayırlı olmasını dileyerek, Başkan Osman Çıralı’ya Kurumsal İş Ortaklığı Belgesi takdim etti.

FTSO üyelerinin birinci derece yakınlarının ve çalışanlarının faydalanabileceği yüzde 25 oranındaki indirimden yararlanmak isteyenlerin, kurs başvurusu sırasında Oda üyesi olduklarını belgeleyen Oda kimlik kartı ya da faaliyet belgesini Boğaziçi Eğitim Kurumlarına ibraz etmeleri yeterli olacak.