FTSO AKADEMİ - İngilizce ve Rusça Dil Kursu - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO AKADEMİ - İngilizce ve Rusça Dil Kursu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerden gelen yoğun talep üzerine ve bölgeye nitelikli çalışan kazandırmak amacıyla İngilizce ve Rusça Dil Kursu gerçekleştirilecektir.

Ücretinin yüzde 30’unun FTSO tarafından karşılanacağı İngilizce ve Rusça Dil Kursu için ön talep toplanmaktadır.

EĞİTİM TARİHİ: Mart-Nisan 2024

YER: English Time Dil Okulları (FTSO binası karşısı)

SÜRE: Toplam 81 saat

ÜCRET:

10 kişilik sınıf açılması halinde katılımcının ödeyeceği toplam tutar 3.360 TL + KDV (%10)

Sınıf sayısı için yeterli talep olmaması halinde katılımcının ödeyeceği toplam tutar 4.252,5TL + KDV (%10)

*Kurs ücretinin %30'u Odamızca finanse edilmektedir.

KAYIT OLMA ŞARTI: Odamız üyesi (sahibi/ortağı) veya üye işletmelerde sigortalı çalışan olduğunu belgelemesi gerekmektedir.

Kayıt ve bilgi için : Yıldız BOZKURT DEMİRTAŞ (yildiz.demirtas@fto.org.tr, 6141115-120 dhl)

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) internet sitesinde, çerezler kullanılarak kişisel verileriniz işlenmektedir. Kesinlikle gerekli çerezler, web sitemizin çalışması amacıyla kullanılmaktadır. Kesinlikle gerekli olmayanlar ise, açık rıza vermeniz halinde sitemizin daha iyi hizmet edebilmesi ve kişiselleştirme (gizlilik tercihiniz hariç olmak üzere diğer tercihlerinizin siteye tekrar girdiğinizde hatırlanmasını sağlamak) amaçlarıyla sınırlı olarak kullanılacaktır. Çerez tercihlerinizi panel vasıtasıyla yönetebilirsiniz. Çerezlerle ilgili detaylı bilgi için web site gizlilik ve çerez politikasını , web sitemizi ziyaret etmeniz halinde işlenecek kişisel verileriniz için ise web sitesi aydınlatma metnimizi inceleyebilirsiniz.