FTSO AKADEMİ - İngilizce ve Rusça Dil Kursu - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO AKADEMİ - İngilizce ve Rusça Dil Kursu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerden gelen yoğun talep üzerine ve bölgeye nitelikli çalışan kazandırmak amacıyla ücretinin yüzde 30’unun FTSO tarafından karşılanacağı başlangıç seviye İngilizce ve Rusça Dil Kursu gerçekleştirilecektir.

EĞİTİM TARİHİ: Nisan 2024

YER: English Time Dil Okulları (FTSO binası karşısı)

SÜRE: Toplam 81 saat

ÜCRET: Katılımcının ödeyeceği toplam tutar 3.360 TL + KDV (%10)

*Kurs ücretinin %30'u Odamızca finanse edilmektedir.

EĞİTİM GÜNLERİ:

Pazartesi 19:00-21:20

Perşembe 19:00-21:20

Cuma 19:00-21:20

ÖDEME BİLGİLERİ;

Yaman Dil Kursu Eğitim Ltd. Şti.

Ziraat Bankasi - TR 63 0001 0002 0392 2591 0250 06

NOT: Ödeme dekontunun açıklama bölümüne katılımcı adı soyadını belirtiniz. Dekontun e-posta ile Odamıza iletilmesini rica ederiz.

Kayıt ve bilgi için : Yıldız BOZKURT DEMİRTAŞ (yildiz.demirtas@fto.org.tr, 6141115-120 dhl)