FTSO Akademi / Güzellik Salonları İçin Hijyen Eğitimi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO Akademi / Güzellik Salonları İçin Hijyen Eğitimi

Odamız ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde hijyen eğitimi düzenliyor.

Güzellik ve saç bakım hizmetleri alanında çalışan işyeri sahipleri ve çalışanlarının Hijyen Eğitimi Yönetmeliğine göre hijyen eğitimi alması zorunludur.

Güzellik Ve Saç Bakım Hizmetlerinde İşyeri Sahipleri Ve İşletenlerin Hijyen Eğitimi Eğitimi Amacı:

Hijyen Eğitimi Yönetmeliği kapsamında kaplıca, hamam, sauna, berber,  dövme ve takı (piercing) yapılan yerler, masaj ve güzellik salonları ve benzeri yerlerde çalışanlara yönelik kişilerin alması zorunda olduğu eğitime dayalı olarak içerik hazırlanmıştır.

Kursiyer, uygun ortam sağlandığında sağlık ve hijyen kurallarına uygun olarak güzellik ve saç bakım hizmetlerinde halk sağlığının korunmasına ve geliştirilmesine katkı sağlamış olacaktır.

Sertifika programlarında, meslek elemanlarının sahip olduğu yeterlikleri kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilir.

Eğitimi tamamlayan kursiyerler;

• Güzellik ve saç bakım hizmetleri alanında,
  • Bayan ve erkek kuaför salonlarında,
  • Güzellik salonları ve merkezlerinde
  • Masaj salonları ve merkezlerinde,
  • Kaplıca ve banyo tesislerinde,
  • SPA, thalosso terapi ve bakım merkezlerinde,
  • Spor merkezleri ve salonlarında,
  • TV kanallarında,
  • Tiyatro salonlarında,
  • Sinema stüdyolarında,
  • Kozmetik satış noktaları,
  • Kozmetik imalatçılarında ,
  • Kamu kurum kuruluşları vb. yerlerde çalışabilirler.

FETHİYE HALK EĞİTİM MERKEZİ

Ziraat Bankası Fethiye Şubesi

IBAN NO: TR84 0001 0002 0343 2021 62 5001

Eğitim ücreti dekontunun yildiz.demirtas@fto.org.tr ‘a iletilmesi gerekmektedir.

Detaylı bilgi için; 6141115-dhl 120  /Eğitim Birimi

NOT:

*Ödeme dekontunu iletmeyen kişilerin başvuruları geçersizdir.

EĞİTİM TARİHİ: 27 NİSAN 2024 (Cumartesi)

YER: FETHİYE HALK EĞİTİM MERKEZİ

SÜRE: 10.00-15.00 SAATLERİ ARASI

ÜCRET: 200TL

KATILIM: Katılım 50 kişi ile sınırlıdır.

Kayıt ve bilgi için : Yıldız BOZKURT DEMİRTAŞ (yildiz.demirtas@fto.org.tr, 6141115-120 dhl)