FTSO Akademi / Depo ve Stok Yönetimi Eğitimi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO Akademi / Depo ve Stok Yönetimi Eğitimi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından üyelerimiz ve çalışanları için Depo ve Stok Yönetimi Eğitimi gerçekleştirilecektir.

Eğitim Detayları:

Stoklar hem üretimin devamlılığı için önemlidir hem de şirketin nakit olmayan varlıkları olması sebebiyle izlenmeye ve yönetilmeye ihtiyaç duymaktadır.

İşletmeler nasıl ki finansal varlıklarını anlık takip etmeye ve izlenebilirliğine önem veriyorsa, nakit olmayan bu değerlerin de izlenmeye, ölçülmeye ve yönetilmesine gerek duyulmaktadır.

İşletmelerin yoğun rekabet koşulları içerisinde, depo ve stok faaliyetlerini yönetebilmesi çeşitli avantajlar sunmaktadır.

• Hangi amaçlara yönelik hangi depolara sahibim?
  • Depolarda gerçekleşen faaliyetler nelerdir?
  • Depolarımın fiziksel düzeni nasıl olmalıdır?
  • Depo planlama ve adresleme faaliyetlerim yeterli düzeyde mi?
  • Stoklarımı sınıflandırdım mı?
  • Stok Yönetim politikam var mı?
  • Stok yönetimimde hangi kritik performans göstergelerini takip ediyorum?
  • Stoklama maliyetlerim nelerdir?
  • Stok kontrol metotları nelerdir?

Bunlar ve bunlar gibi birçok cevap bekleyen soru bulunmaktadır.

Eğitim İçeriği:

• Depoları Tanımlama ve Depoların Amaçları
  • Deponun Fiziksel Düzeni Nasıl Olmalıdır?
  • Depo Yönetiminde Gerekli İşlemler
  • Stok Yönetim Politikaları
  • Stokların Fiziksel ve Dijital Takibi
  • Stokların Sınıflandırılması
  • Stok Seviyelerinin Belirlenmesi
  • Stoklama Maliyetlerini Anlama ve Yönetme
  • Stok Kodlama ve Adresleme

EĞİTİM TARİHİ: 23 MART 2024 (Cumartesi)

YER: FTSO LİKYA SALONU

SÜRE: 10.00-16.00 SAATLERİ ARASI

EĞİTMEN: GLOBAL KARİYER / Ekrem ŞENTÜRK

ÜCRET: Odamız üyelerine ve çalışanlarına ÜCRETSİZ

Diğer katılımcılar için 200TL

KATILIM: Katılım 20 kişi ile sınırlıdır.

Kayıt ve bilgi için : Yıldız BOZKURT DEMİRTAŞ (yildiz.demirtas@fto.org.tr, 6141115-120 dhl)