Fildişi Sahili/Abidjan Firma Bilgilendirme - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Fildişi Sahili/Abidjan Firma Bilgilendirme

Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü’nden Türkiye Odalar Borsalar Birliği’ne (TOBB) gönderilen yazıda, Fildişi Sahili’nde faaliyet gösteren ‘King Deco Sarl’ isimli şirketin Türk ürünlerini pazarlamakta olduğu ancak ilgili firmalara borcunu ödemediği belirtildi.

İhracat Genel Müdürlüğü’nden gönderilen uyarı yazısında şu ifadelere yer verildi;

“Abidjan Ticaret Müşavirliğimiz tarafından iletilen bir yazıda, King Deco Sarl ünvanlı bir firmanın çok sayıda Türk firmasıyla ticari ilişki içinde olduğu, mobilya, temizlik malzemeleri, züccaciye, ev tekstili vb. Türk ürünlerinin satışını yapmakta olduğu ancak ticari ilişkide bulunduğu firmalarımıza borcunu ödemediğine ilişkin bilgi verilerek adı geçen firmanın iletişim bilgileri paylaşılmıştır.

Söz konusu firmanın iletişim bilgileri aşağıda yer almakta olup, Fildişi Sahili ile iş yapmakta olan ve aynı zamanda yukarıda anılan sektörlerin ihracatı ile ilgilenen üyelerinize e-posta ile gerekli bilgilendirmenin yapılmasının uygun olacağı değerlendirilmektedir.”

Firma Bilgileri:

King Deco Sarl