Fethiye Turizmde Kariyer Günleri - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Fethiye Turizmde Kariyer Günleri

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi Dekanlığı Turizm İşletmeciliği Bölümü tarafından bu yıl 5. si düzenlenecek “Turizmde Kariyer Günleri” etkinliği 1 Mart 2022 tarihinde Fethiye İşletme Fakültesi Yerleşkesinde gerçekleşecektir.

Üniversite bünyesinde turizm eğitimi alan öğrencilerin turizm sektörüne kazandırılmasına yönelik olarak staj ve iş başvurularıyla ilgili mülakatların düzenlenebileceği Turizmde Kariyer Günü programına sektör temsilcilerinin katılımı son derece önemlidir.

Turizmde Kariyer Günü ile ilgili aşağıdaki hususları bilgilerinize sunarız.

1. Katılım herhangi bir ücrete tabi değildir.
  2. Kendi standınızı getirebileceğiniz gibi Fakültemiz tarafından size bir adet dikdörtgen masa ve iki sandalye tahsis edilecektir.
  3. Standınızda işletmenizin tanıtımına ilişkin banner, gerdirme, kırlangıç bayrak, tanıtıcı broşür, CD, afiş ve pankart gibi tanıtıcı unsurlarla iş başvuru formu, işletmenize ait bilgi ve belgeler ile tadım için ikramlıklar bulundurabilirsiniz.
  4. Size tahsis edeceğimiz mekanlarda öğrencilerimiz ile iş görüşmesinde bulunabilirsiniz.
  5. Sağlıklı bir planlama yapabilmemiz için bu etkinliğe katılımınızı en geç 25 Şubat 2022 tarihine kadar kayıt formunu doldurarak bildiriniz.
  6. İhtiyacınız durumunda kullanacağınız uzatma kablonuzu yanınızda getiriniz.

Kayıt Formu:

Katılım ile ilgili Fakültede görevli personelle irtibat sağlanmasını önemle rica ederiz.

Doğan ÇAPRAK

Araştırma Görevlisi