‘Fethiye Güç Birliği’ marka oldu - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

‘Fethiye Güç Birliği’ marka oldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) iştiraki şirketi Fethiye Güç Birliği’nin isimi ve logosu, Türk Patent ve Marka Kurumu’na yapılan başvurunun kabul edilmesiyle markalaştı.

FTSO tarafından 2011 yılında kurulan Fethiye Güç Birliği şirketi, 10 yıl süresince tescillenerek ‘Fethiye Güç Birliği’ ismi ve logosuyla marka haline geldi. Şirketin Marka Tescil Belgesi, Fethiye Güç Birliği (FGB) şirketi adına başvuruyu yapan Pozitif Patent ve Danışmanlık Şirketi sahibi Kağan Ateş tarafından 26 Temmuz 2023 tarihinde FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’ya teslim edildi.

‘Fethiye Güç Birliği’ markası için yaptıkları başvurunun kabul edilmesinden büyük memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Çıralı, FGB’nin Babadağ Teleferik Projesi’nin sahibi olarak Babadağ’daki tüm faaliyetleri denetleme görevi yürüttüğünü söyledi. Şirketin elde ettiği gelirleri Fethiye’de tanıtım ve eğitim faaliyetlerine harcadığını vurgulayan Başkan Çıralı, “Şirketimiz Babadağ Teleferik’ten elde ettiği gelirlerle bölgemizin gelişimine önemli katkılar verdi. Bundan sonrada vermeyi sürdürecek. Markalaşmaya büyük önem veriyoruz. Bu noktadaki FGB’nin markalaşması hem bölgemiz, hem de Odamız için çok önemliydi. Şirketin kuruluşundan bu günlere gelmesinde emeği olanlara bu vesileyle teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Çıralı, marka tescil belgesinin alımına yaptığı katkılardan dolayı Pozitif Patent ve Danışmanlık Şirketi sahibi Kağan Ateş’e de teşekkür etti.