Fethiye'de 1 Arsa Müzayedeyle Satılacak - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Fethiye'de 1 Arsa Müzayedeyle Satılacak

TOKİ İştiraki Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. 26-27 Ocak 2023 tarihinde 40 ilde 443 muhtelif arsanın müzayede ile satılacağını açıkladı. Satışa sunulan yerler arasında Fethiye ve Bodrum'dan 1, Milas'tan 2, Marmaris'ten ise 14 arsa yer alıyor.

Fethiye'deki arsaya ilişkin bilgiler şu şekilde; Muğla Fethiye Günlükbaşı'da 381 m² Konut Alanı

İnternet katılımı 25.01.2023 Çarşamba günü Saat: 10:30 itibari ile sona erecek. Türkiye genelinde satılacak tüm arsaların listesi ektedir.

Satışa sunulan arsaların listesi