Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Eurochambres iş birliğinde yürütülen TEBD II Projesi kapsamında, Enerji Verimliliği Destek Programı çerçevesinde önemli bir çevrimiçi eğitim gerçekleştirilecektir. Dr. Asuman Sönmez'in moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan bu etkinlik, enerji verimliliği yatırımlarınız için finansman fırsatlarına erişmenize olanak sağlayacaktır.
Webinar Başlığı: Enerji Verimliliği Yatırımlarında KOBİ’ler için Finansman Fırsatları
Tarih: 17 Temmuz 2025, Çarşamba
Saat: 14:00 – 17:00 (TR saatiyle)
Format: Zoom üzerinden çevrimiçi
Son kayıt tarihi: 15 Temmuz 2025, saat 23:00
Webinar; enerji verimliliği alanındaki kamu destekleri, özel finansman araçları ve uluslararası iş birliği olanakları hakkında KOBİ’leri bilgilendirmeyi amaçlamaktadır. Etkinlikte, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, KOSGEB, TÜBİTAK, GEFF Türkiye ve EYODER gibi kurum ve kuruluşların temsilcileri sunumlar gerçekleştirecektir.
Programda Öne Çıkan Konular:
Kime Yöneliktir?
Etkinlik, özellikle enerji verimliliği alanında yatırım yapmayı hedefleyen KOBİ'lere yöneliktir. Odamız tarafından 20 KOBİ’ye katılım imkanı sağlanacaktır.
Detaylı Program ektedir.
Kayıt için: Umur Çelebi +90 (252) 614 11 15 / 118
Enerji verimliliği konusu ile ilgilenen üyelerimizi bu etkinliğe katılmaya davet ediyoruz.
Saygılarımızla,