Emlak ve Motorlu Kara Taşıtları, Mesleki Yeterlilik Belgelerinin Yenilenmesi Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Sayın Üyemiz,

Odamızın, TOBB MEYBEM işbirliğinde 2018 yılından bu yana yürüttüğü 17UY0298-4/00 Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanı,17UY0299-5/00 Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu, 17UY0332-4/00 Emlak Danışmanı ve 17UY0333-5/00 Sorumlu Emlak Danışmanı ulusal yeterliliklerindeki MYK Mesleki Yeterlilik sınavlarında başarılı olarak belge almaya hak kazanan adayların belge geçerlilik süreleri ilk belgelendirme tarihinden itibaren 5 yıldır.

Bu kapsamda 2018 yılında hizmet verilen ve belge almaya hak kazanan adayların belge geçerlilik süreleri bu yıl itibari ile peyderpey tamamlanacaktır.

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan denetimlerde ve bilgi sistemi üzerinden yapılan kontrollerde belge geçerlilik süresi dolan adayların, yetki belgelerinin iptal edileceğinden üyelerimizin mağduriyet yaşamaması adına belge sahiplerinin yenileme sürecini sağlıklı yürütebilmesi için son 5 yıl içerisinde toplamda en az iki yıl veya son altı ay boyunca ilgili alanda çalıştığını gösteren kayıtları (SGK hizmet dökümü, referans yazısı/mektubu, sözlşeme,faturaiportfolyo ya da işyeri sahibi ise vergi levhası, imza sirküleri, yetki belgesi, mükellefiyet yazısı vb.) Odamıza iletmeleri ve aşağıda bilgileri bulunan TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş adına kayıtlı hesaba belge yenileme ücreti olan 450TL’nin ödenmesini, gerektiğini hatırlatırız.

TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş

İŞ BANKASI AKAY ŞUBESİ

IBAN: TR57 0006 4000 0014 2011 1580 36

Yenileme Ücreti: 450TL

Ücret Yatırılması Hakkında Önemli Not:
Ücretleri Yatırırken, Ad-Soyad, TC Kimlik No ve kart üzerinde yazan belge numarasını dekontun açıklama kısmına yazınız.

Örnek:  Ad- Soyad 123456789  YB0044/17UY0299-5/00/11111

Detaylı Bilgi: Aslı Pınar TAŞKIN  (Emlakçılık Belgesi)           0252 614 11 15 – 124

Can AVCI                 (Oto Alım Satım Belgesi)   0252 614 11 15 – 120

tobb-meybem-referans-yazisi.docx