Dost Ülke Vatandaşları ve Tüzel Kişiliklerinin Rusya'da Banka Hesabı Açmalarının Kolaylaştırılması - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Moskova Ticarcet Müşavirliği'nden alnan yazıya atfen, Rusya Federasyonu (RF) Hükümetine ait internet sayfasında, dost ülke vatandaşları ve tüzel kişilerinin RF'de iş kurmalarını kolaylaştıracak bir takım kararlar alındığı, ülkemizin de aralarında bulunduğu anılan ülke vatandaşları ve tüzel kişilerinin RF'de bankalarında hesap açmalarının kolaylaştınlmasının amaçlandığı, bunun için söz konusu kişilerin kendi ülkelerinde bulunan finansal kuruluşlara gerekli belgeleri sunmak suretiyle RF bankalarında hesap açmalarının mümkün olacağı belirtilmektedir. Yazıda devamla, bahse konu habere http://government.ru/news/49928/ adresinden ulaşılabilmesi mümkün olduğu ifade edilmektedir.

llgili üyelerimize duyurulur.