Deneyap Teknoloji Atölyesi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Deneyap Teknoloji Atölyesi

Deneyap Türkiye Projesi kapsamında, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve T3 Vakfı arasında 7 Kasım 2018 tarihinde "81 ilde kurulacak 100 Deneyap Atölyesine ilişkin İşbirliği Protokolü" imzalanmıştır.

Bu kapsamda 3. fazda açılacak olan 27 ildeki 36 Deneyap Teknoloji Atölyesi'nde verilecek "Tasarım & Üretim", "Robotik & Kodlama" ve "Elektronik Programlama & Nesnelerin İnterneti" dersleri için eğitmenlik başvuru süreci başlamıştır.

Toplam 27 ildeki Deneyap Teknoloji Atölyesinde Tasarım & Üretim, Robotik & Kodlama, Elektronik Programlama & Nesnelerin İnterneti eğitmeni olmak isteyen adayların başvuruları başlamış olup, son başvuru tarihi 25 Temmuz 2021 olarak ilan edilmiştir.

Söz konusu sürece ilişkin bilgi notu, şartname ve duyuru afişleri ekte dikkatinize sunulmuştur.

Duyurulur.

bilgi-notu-ve-sartname.pdf